Horloge typen

Alle typen horloges

Sporthorloges.

Dit zijn vaak wat meer robuuste horloges en zijn ontworpen om te werken onder hoge niveaus van stress en spanning. Sportieve horloges hebben een hoger waterresistant dan normale horloges. En het robuuste ontwerpt helpt bij het weerstaan van een fysieke impact. Op sporthorloges zitten ook extra functies, zoals een stopwatch voor het meten van rondetijden of meer gespecialiseerde functies zoals hart-monitoren of stappentellers.

Duik- en pilotenhorloges.

Deze horloges zijn bestemd voor specialistisch gebruik of voor luchtvaart en marine liefhebbers. Duikhorloges zijn tot een bepaalde diepte volledig waterbestendig en zijn voorzien van goed zichtbare wijzerplaten. Horloges voor piloten geven extra functies zoals tachymeters, rekenlinialen en andere technische meters.

Luxe Horloges.

Een luxe horloge is een stuk om in te investeren evenals een manier om de tijd te zien. De hogere prijs wordt gereflecteerd door de complexiteit van het uurwerk en de gebruikte materialen (zilver, goud, platina of diamant) Dit is voorzien een automatisch, zelfopwindend mechanische dus een batterij is niet nodig. Hou er wel rekening mee dat wanneer een luxe horloge bedoeld is voor lange termijn dat onderhouden zal moeten worden om de paar jaar om het horloge in een goede staat te houden.

Nette horloges.

Bescheiden en elegante styling definiëren de nette horloges. De horloges hebben vaak een analoge wijzerplaat. Ze kunnen op een discrete manier worden voorzien van een datum weergave of stopwatch functie. Nette horloges zijn niet bedoeld voor het actieve of sportieve gebruik maar bieden een klassiek uiterlijk dat er nog steeds goed uit ziet na 5 jaar.

Kinderhorloges.

Kinder horloges zijn vaak kleine en kleurrijke horloges met een eenvoudige analoge of digitale wijzerplaat wat het lezen hiervan makkelijker maakt. Een kinder horloges is ontworpen om te helpen met het leren klokkijken

Modieuze horloges.

Mode horloges maken gebruik van leuke kleuren, materialen en styling geïnspireerd door de huidige trends. Innovatieve vormen helpen bij het onderscheiden ten opzichte van andere horloges. De prijsklasse van de mode horloges ligt lager dan de nette horloges waardoor het meer betaalbaar is om een paar mode horloges te combineren met uw outfits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *